Healing en Coaching in een pakket: LIFT

  • Je hebt een burn-out
  • Je zoekt hulp.
  • Wat kun je verwachten van Leefwijs?

Wij, Klaas (Healer/Energetisch behandelaar) en Marijke (Life-coach) hebben een jarenlange ervaring in het ondersteunen en vooruithelpen van mensen die om wat voor reden dan ook in onbalans raakten door stress, vermoeidheid of burn-out.
“Mensen helpen zichzelf te helen” is ons devies. Daar hebben we een bijzonder goed werkende methode met de naam LIFT (liever fit) voor ontwikkeld.

Het gaat om een gecombineerd pakket van healing en coaching. Een healing helpt je het contact met de oorspronkelijk kosmische energie van je lichaam te herstellen. Na twee á drie behandelingen voel je duidelijk dat er meer ruimte is voor ontspanning. Dat wordt als heel prettig ervaren.

De inspirerende coach-sessies met Marijke geven je steeds meer helderheid over jezelf. Je wordt uitgedaagd om echt te reflecteren op je manier van denken en handelen. Belangrijke vragen zijn: hoe kwam het dat je zo over je grenzen ging en hoe kun je dat in de toekomst voorkomen? Wat drijft je? Hoe herken je wat je grenzen zijn? Ben je wel in contact met jezelf en hoe is je zelfbeeld? Bijzonder: nieuwe inzichten ontstaan vanzelf; ze helpen je om met een frisse blik te kijken naar hoe het anders/beter kan. Je wordt gecoacht in het omgaan met je valkuilen, je uitdagingen en het leren gebruiken van de handvatten die jij nodig hebt om weer in balans te komen. Balans = rust in je hoofd.

Meer weten? We vertellen je er graag meer over in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

 

 

 

 

Plan een gesprek