Weer gelukkig met jezelf en met elkaar

Loop je ook rond met vage klachten als hoofdpijn en moeheid, pieker je veel? Dit kunnen de signalen zijn van een niet lekker lopende relatie. Omgaan met elkaar in een liefdesrelatie moet je leren. Als de eerste verliefdheid afneemt komen er soms kleine irritaties, dat is normaal. Als kleine irritaties overgaan in echte spanningen ontstaat er een onaangename sfeer in huis. Elke relatie vraagt om aanpassingen maar de vraag is: hoe ver ga jij in die aanpassing? Vind je het ook zo lastig om op een liefdevolle manier je grens aan te geven? Ben je ook moe van het gekibbel? Twijfel je of je nog voldoende vertrouwen hebt in de relatie en overweeg je om uit elkaar te gaan? Wacht even en bedenk je dat jullie ooit gek op elkaar waren. Uit elkaar gaan is zeker niet altijd de beste oplossing. Leren van fouten en hulp bij verbetering brengt je dichter bij doel, want je wilt zelf en samen weer gelukkig zijn.

Ik heb als coach in mijn praktijk royaal ervaring (13 jaar) in het coachen van mensen met soms echt moeizame relaties. De sessies waarbij valkuilen, sleur en communicatie onder de loep worden genomen worden als verrijkend en inspirerend ervaren. Cliƫnten ondervinden verrassende inzichten, bevrijdende gedachtes en nieuwe energie. Onzekerheid, jaloezie, dominantie, vertrouwen, elkaar weinig ruimte gunnen, moeite met grenzen aangeven, het is allemaal menselijk maar niet altijd wenselijk.
Alles is bespreekbaar, ieder stel heeft eigen items; maatwerk dus. Als coach denk, voel en werk ik van harte mee. Ik confronteer waar dat nodig is en voorzie de sessie van zinvolle interventies. Jij wilt toch ook graag het vertrouwen in je relatie terug?.

Meer lezen?

Lees meer over de zin van relatiecoaching