Aan de slag met je relatie

Je bent op zoek, je relatie loopt niet lekker en er hangt een spanning in huis waar je ongelukkig van wordt. Uit elkaar gaan dan maar? Niet doen, er bestaat een betere, leukere en goedkopere oplossing. Met een coach-traject bij Leefwijs help je niet alleen jezelf en je relatie maar ook je kinderen.
Omgaan met elkaar is iets wat je moet leren. Zodra de verliefdheid wat begint af te nemen komen de irritaties, dat is normaal. Als dit zich langere tijd opbouwt kun je samen in een neerwaartse spiraal van zwijgen, mokken en onbegrip terechtkomen. Erover praten met elkaar is het beste maar daar gaat het vaak mis. Een verwijtende toon, slecht luisteren naar elkaar, teveel bezig zijn met je eigen gelijk en dan is er nog het korte lontje. Beiden voelen zich onbegrepen, de liefde en de seks verliezen haar glans.

Ik heb als coach in mijn praktijk ruim 13 jaar ervaring in het bijstaan en vooruithelpen van mensen met soms echt moeizame relaties. De sessies aan de keukentafel worden als verrijkend en inspirerend ervaren. Saaiheid en sleur worden onder de loep genomen. Mensen ondervinden verrassende inzichten, bevrijdende gedachtes en nieuwe energie. Vaak terugkerende items zijn: kun je echt luisteren naar elkaar, hoe zit het met het onderling vertrouwen, hoe ga je om met ruimte binnen de relatie, wat gun je jezelf (wat gun je de ander) en waar ligt die grens? Alles is bespreekbaar, ieder stel heeft eigen items; maatwerk dus. Als coach denk, voel en werk ik van harte mee. Ik confronteer waar nodig en voorzie de sessie van zinvolle interventies.

Meer lezen?

Lees meer over de zin van relatiecoaching