Healer Klaas de Vries (1965) vertelt over zijn gave:

“Vroeger toen ik klein was dacht ik dat iedereen het had: dat je kon invoelen bij mensen en een idee had van wat er mankeerde aan zo iemand zijn of haar gezondheid. Ik merkte dat ik regelmatig ‘s nachts voorspellende dromen had. Dromen waarbij ik duidelijk beelden doorkreeg van situaties waarbij ik mensen moest gaan helpen. Bij ons in de familie zijn er meer die het hebben dus eerst vond ik het niet zo gek. Nu ik wat ouder ben begrijp ik dat het een gave is die niet iedereen heeft of weet te benutten. Het heeft jaren geduurd voor ik bij mezelf kon erkennen dat ik echt iets met die gave wilde gaan doen. Mensen helpen, dat was wat steeds vaker in mijn hoofd opkwam. Alsof de opdracht was: ga mensen met hun stress-gerelateerde klachten zodanig helpen dat er weer een goede balans tussen hun lichaam en hun geest ontstaat”.

Gecertificeerd energetisch behandelaar

“Pas 10 jaar geleden gunde ik het mijzelf om een aantal opleidingen te gaan volgen. Ik mag me ‘gecertificeerd energetisch behandelaar’ noemen. Wat dat is en wat ik daarmee kan betekenen voor je leg ik graag even uit: vergelijk het met handoplegging, dat is het beeld dat het best past bij de energie-overdracht zoals ik die mag toepassen. Wat ik doorgeef is energie uit de kosmos, energie die van en voor ons allemaal beschikbaar is. Heel simpel en tegelijkertijd heel doeltreffend precies daar waar het nodig is. Ik voel wat je nodig hebt en ik geef het je door vanuit de kosmos. Het is dus niet mijn energie, het is kosmische energie. Je wordt er ‘lichter’ van, zeggen mensen weleens tegen me. In ieder geval helpt het je om de zwaarheid van je bestaan te verlichten, met als gevolg dat je je beter voelt”.

Herken je dit en zoek je hulp om te veranderen?

Ben je vaak moe, gejaagd en overprikkeld dan ligt een burn-out op de loer! Door stress, frustratie, boosheid en verdriet kunnen blokkades in je lichaam ontstaan. Deze blokkades kunnen pijn of een algeheel gevoel van uitputting veroorzaken; de balans in je lichaam raakt verstoord. Nek- en schouderpijn, hoofdpijn en buikklachten komen veel voor; het directe effect van te hard werken (stress), onopgeloste problematiek of opgekropte emoties. Zie je in dat je moet veranderen maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik doe je het volgende voorstel: ik geef je drie energetische behandelingen om die vervelende blokkades te helpen oplossen. De door mij toegevoegde energie zal de balans in je systeem herstellen. Daarna ga je actief met de coach aan het werk om een paar concrete veranderingen in je leefpatroon aan te brengen. Geen ellenlang traject: kort, effectief en doeltreffend!

Neem contact op