Gecertificeerd Coach Marijke Rodenburg (1956) vertelt:

“Het leven is niet altijd makkelijk, daar weet ik zelf over mee te praten. Meer dan eens heb ik als mens ervaren hoeveel kracht het kost om overeind te krabbelen na een moeilijke periode, hoe eenzaam dat proces is.
Eenzaam was het vooral ook omdat ik niet de hulp vond waaraan ik behoefte had: een persoon met levenservaring, wijsheid  en liefde voor het hulpverleners-vak, een gewone keukentafel en een arm om me heen voor als ik het even niet meer zag zitten. Iemand die me weer terug kon brengen bij de goede dingen van mezelf. Toen ik uiteindelijk op eigen kracht opgekrabbeld was, besloot ik om de post-HBO opleiding tot Professional Coach te gaan volgen. Ik heb daarna in 2007 de deuren van mijn eigen coach-praktijk Leefwijs wagenwijd opengezet met maar één doel: mensen met een hulpvraag precies dat type hulp bieden waar destijds mijn eigen behoefte lag. Inmiddels heb ik na 13 jaar coachen honderden mensen geholpen om de weg naar eigen kracht (terug) te vinden. Licht en levensvreugde heb ik zien binnenstromen bij mensen die onzeker en ongelukkig binnenkwamen. En dat is waarvoor ik het doe, daar word ik blij van. Ik ben net zoveel coach als mens en andersom; ik coach zoals ik ben: betrokken, energiek, onderzoekend en spiegelend.
Ook op muzikaal gebied houd ik me bezig met coachen; ik ben zangeres en dirigent van een vijftal zangkoren in Friesland. Het groepsproces vind ik mateloos interessant en ik geniet er van om mensen ook zingend hun eigen kracht te zien ontdekken. Mijn zanglessen richten zich niet alleen op de ontwikkeling van de stem maar ook op een eventueel onderliggend probleem zoals onzekerheid, depressie of burn-out. Zingen is gezond en van zingen word je blij”

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemotiveerd?