fbpx

De tijden veranderen, relaties ook…

‘Toen we trouwden dachten we dat we wel ongeveer wisten hoe het zou zijn. We hadden er zin in, we vonden elkaar leuk en we waren verliefd. We wilden een gezin stichten, een warm nest waar liefde woont’.

Jij zoekt hulp, je loopt tegen problemen aan. Bovenstaande is herkenbaar voor je. Zo stonden jij en je partner er ook in, destijds. Inmiddels ben je wat jaren verder en hier en daar heeft jullie relatie wel wat butsen en schrammen opgelopen. Mensen om je heen gaan scheiden en je denkt misschien: gaat het bij ons ook mis? Je mist het plezier dat jullie vroeger hadden, er is meer stress in huis dan prettig is en eigenlijk is er ook steeds minder echt contact. De veranderende tijd met internet en welvaart geeft gemak, maar je voelt soms ook een leegte. Hoe wil je leven? Wat is nu je beeld van je leven en van je relatie, ben je daar tevreden mee of verlang je naar meer echtheid, meer contact, meer lichtheid?

Ik heb als levens-en relatiecoach in mijn praktijk Leefwijs na 12.5 jaar een zeer ruime ervaring opgebouwd met mensen die voelden dat ze eraan toe waren om hun leven en/of hun relatie te upgraden. Niet zwaarder maar lichter te maken! De sessies aan tafel in de sfeervolle keuken zijn verrijkend en inspirerend. Saaiheid en sleur worden onder de loep gelegd, je komt samen tot verfrissende inzichten en nieuwe energie. Hoe zit het met het onderling vertrouwen, hoe ga je om met ruimte binnen de relatie. Waar ligt de grens? Alles is bespreekbaar, ieder stel heeft haar eigen min of meer ingewikkelde items. Maatwerk dus. Als coach denk en voel ik mee, confronteer waar nodig en voorzie de sessie van zinvolle (en soms hilarische) interventies. Gun het jezelf. Gun het je kinderen die snakken naar een sfeer in huis die veilig en gezellig is!

Meer lezen?

Lees meer over de zin van relatiecoaching