Gecertificeerd Coach Marijke Rodenburg (1956) vertelt:

“Het leven is niet altijd makkelijk, daar weet ik zelf over mee te praten. Meer dan eens heb ik als mens ervaren hoeveel kracht het kost om overeind te krabbelen na een moeilijke periode, hoe eenzaam dat proces kan zijn.
Eenzaam was het vooral ook omdat ik niet de hulp vond waar ik behoefte aan had: een persoon met levenservaring, wijsheid  en liefde voor het vak, een gewone keukentafel en een arm om me heen voor als ik het even niet meer zag zitten. Iemand die me weer terug kon brengen bij de goede dingen van mezelf. Toen ik uiteindelijk, op eigen kracht, opgekrabbeld was besloot ik om de post-HBO opleiding tot Professional Coach te gaan volgen om daarna mijn eigen coachpraktijk op te zetten. Mijn doel: mensen met een hulpvraag de hulp te bieden die ik zelf destijds ontbeerde. Inmiddels heb ik honderden mensen geholpen om de eigen kracht (terug) te vinden waardoor licht en levensvreugde weer binnen kunnen stromen. Ik ben net zoveel coach als mens en andersom; ik coach zoals ik ben: betrokken, energiek, onderzoekend en spiegelend. Jouw coach-vraag is mijn kompas, ik verdiep me in je en ik heb oog voor het proces waar jij je in bevindt. Praten, huilen, lachen en je verbazen over jezelf; elke sessie brengt je dichter bij je echte zelf!

Deze woorden kreeg van cliënten terug: Op een professionele manier zet Marijke zich in als een vriend die kritisch meekijkt. Ze is kundig, toegankelijk en zeer menselijk. Ze durft te confronteren maar doet dat op een uiterst liefdevolle manier. Ze is betrokken en ze heeft ook humor, dat werkt aanstekelijk!”

Ook op muzikaal gebied houd ik me bezig met coachen; ik ben zangeres en dirigent van een drietal zangkoren in Friesland. Het groepsproces vind ik mateloos interessant en ik geniet ervan om mensen ook zingend hun eigen kracht te laten ontdekken. Dit kan o.a. door middel van het krijgen van zangles die zich niet alleen richt op de techniek die nodig is voor de ontwikkeling van de stem, maar die ook kan dienen als therapie voor hen die last hebben van onzekerheid of energieproblemen zoals bij burn-out of depressie. Mijn credo: “Zingen is gezond en van zingen word je blij!”

Gemotiveerd?

Neem dan contact op