Moe, gespannen, emotioneel en uitgeblust

Hoge werkdruk, moeizame relatie, laag zelfbeeld, onverwerkt verdriet…
Als er te lang te veel spanning in je leven is en je moeite hebt met het aangeven van je grenzen. Als je je best doet om alles tóch vol te houden. Als je slecht slaapt, veel piekert en doodmoe aan de dag begint. Als je lichaam begint te protesteren, als je bijna nergens meer plezier aan beleeft. Als je voelt dat je in onbalans bent en voor je omgeving moeilijk in de omgang omdat huilbuien en een kort lontje je goede humeur lijken te hebben overgenomen.
Als alles erop lijkt dat je een (bijna) burn-out hebt. Wat is dan de beste keus?

Liever Fit!

Leefwijs heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen die om wat voor reden dan ook even helemaal ‘stuk’ zitten. “Mensen helpen zichzelf te helen” is ons devies. Daar hebben we een bijzonder goed werkende methode, genaamd LIEVER FIT, voor ontwikkeld.
Het gaat om een gecombineerd pakket van healing en coaching. Healing: de energetisch behandelaar (magnetiseur) helpt je het contact met de oorspronkelijk kosmische energie van je lichaam te herstellen. Na twee á drie behandelingen voel je duidelijk meer ruimte en ontspanning.
Coaching: inspirerende gesprekken die erop gericht zijn om via zelfreflectie een reëler beeld te krijgen van denken en handelen. Belangrijke vragen zijn: hoe kwam het dat je zo over je grenzen ging en hoe kun je dat in de toekomst voorkomen? De inzichten die ontstaan helpen je om met een frisse blik te kijken naar hoe het anders/beter kan. Je wordt gecoacht in het omgaan met valkuilen en uitdagingen en het leren gebruiken van de handvatten die jij nodig hebt om weer in balans te komen. Balans = rust in je hoofd.

Een voorbeeld

Een vrouw, ten einde raad, voelde zich al tijden uitgeblust: “Ik voelde me futloos en gespannen tegelijk en ik sleepte me door de dag heen. Pijn in mijn nek, mijn hoofd, mijn schouders, het ging maar door “. Haar gesteldheid en klachten waren niet alleen voor haarzelf erg vervelend, ook haar relatie en de sfeer in huis verslechterden. Deze vrouw heeft bij Leefwijs drie healing-behandelingen en drie coach-sessies ondergaan in vier maanden tijd. De huidige situatie: ze heeft weer plezier in haar leven, haar energie neemt met de dag toe en de sfeer in huis is aanmerkelijk verbeterd. Het hele gezin profiteert mee, geweldig toch?

Meer weten? We vertellen je er graag meer over in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

 

 

Plan een gesprek

Neem nu contact op