fbpx

Je bent moe, gespannen, huilerig en uitgeblust…

Marijke: “Ik heb het zelf ook meegemaakt, ik heb behoorlijk stuk gezeten. Bijna twintig jaar geleden ging ik onderuit en ik wist op dat moment niet eens wat een burn-out was. Huilen, paniekaanvallen, black-outs en nul energie. Oorzaak: te lang teveel spanning, niet goed in het aangeven van grenzen en je best maar blijven doen om het allemaal vol te houden. Slecht slapen, piekeren en doodmoe aan de dag beginnen. Nergens meer plezier aan beleven. Onbalans, moeilijk in de omgang, kort lontje.
Achteraf is het de oorsprong geweest van mijn latere besluit om coach te worden. Ik zocht maar vond niet de hulp waar ik behoefte aan had, die ik nodig had. Ik heb mezelf uiteindelijk teruggevonden en weet je hoe? Door eerlijker en liever tegen mezelf te zijn, rust te nemen en mijn focus te verleggen. Het duurde wel even voor ik me weer wat kon concentreren maar ik wist ook dat ik de tijd ervoor moest nemen. Ik heb veel nagedacht over wat het leven voor mij betekent, het hielp me te relativeren en dat bracht me veel nieuwe inzichten! Toen ik wat opknapte heb ik veel gepraat met lieve betrokken mensen, veel geschreven en veel gelezen. Daarna zocht ik iemand die mij mijn energie terug kon geven. Na een paar healing-sessies kon ik weer gaan bouwen, maar ik wist dat ik in ieder geval nooit meer in dat putje terecht wilde komen. Ik ben dankbaar dat ik er zo veel van geleerd heb en jou er nu dus mee kan helpen”.

Als alles erop lijkt dat je een (bijna) burn-out hebt. Wat is dan de beste keus?

Liever Fit

Wij van Leefwijs hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen die om wat voor reden dan ook last hebben van veel stress en vermoeidheid, mensen die in onbalans verkeren. “Mensen helpen zichzelf te helen” is ons devies. Daar hebben we een bijzonder goed werkende methode voor ontwikkeld. We hebben het Liever Fit genoemd.
Het gaat om een gecombineerd pakket van healing en coaching. Healing: Klaas, de energetisch behandelaar (magnetiseur) helpt je het contact met de oorspronkelijk kosmische energie van je lichaam te herstellen. Na twee á drie behandelingen voel je duidelijk meer ruimte en ontspanning.
Coaching: met Marijke voor je inspirerende gesprekken die erop gericht zijn om via zelfreflectie een reëler beeld te krijgen van denken en handelen. Belangrijke vragen zijn: hoe kwam het dat je zo over je grenzen ging en hoe kun je dat in de toekomst voorkomen? De inzichten die ontstaan helpen je om met een frisse blik te kijken naar hoe het anders/beter kan. Je wordt gecoacht in het omgaan met valkuilen en uitdagingen en het leren gebruiken van de handvatten die jij nodig hebt om weer in balans te komen. Balans = rust in je hoofd.

Een voorbeeld

Een vrouw, ten einde raad, zat slecht in haar vel en vertelde ons: “Ik voel me futloos en gespannen tegelijk en ik sleep me door de dag heen. Pijn in mijn nek, mijn hoofd, mijn schouders, het gaat maar door “. Haar gesteldheid en klachten waren niet alleen voor haarzelf erg vervelend, ook haar relatie en de sfeer in huis verslechterden. Deze vrouw heeft bij Leefwijs drie healing-behandelingen en drie coach-sessies ondergaan in vier maanden tijd. De huidige situatie: ze heeft weer plezier in haar leven, haar energie neemt met de dag toe en de sfeer in huis is aanmerkelijk verbeterd. Het hele gezin profiteert mee, geweldig toch?

Meer weten? We vertellen je er graag meer over in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

 

 

Plan een gesprek

Neem nu contact op